Stiri Brasov, Timp liber

Pe 27 martie, cei mici pot afla cele mai noi science-tendințe de la Alexandru Mironov și Cătălin Beldea, la Sergiana Center

Pe 27 martie, de la ora 17.00, elevii cu vârsta peste 12 ani, tinerii și adulții vor avea ocazia să participe la conferința „Știință și Imaginație”, care va fi susținută de Alexandru Mironov, scriitor și critic SF, realizator de emisiuni TV și radio de știință, și Cătălin Beldea, astronom amator, explorator, astrofotograf și jurnalișt de știință, la Sergiana Center.

Evenimentul este organizat de Muzeul Pedagogic Brașov împreună cu revista „Știință și Tehnică”, cea mai prestigioasă revistă de popularizare a științelor din România. El își propune să crească gradul de cunoaștere științifică a tinerilor români și să mediatizeze cele mai noi science-tendințe, teorii, prototipuri și tehnologii prin intermediul unei serii de conferințe interactive, pe înțelesul tuturor.

În condițiile în care gradul de cunoaștere științifică în rândul tinerilor români este din ce în ce mai scăzut, evenimentul „Știință și Imaginație” reprezintă un demers unic de familiarizare și răspândire a științelor și tehnologiilor în România.

Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru elevi, 50 pentru adulți, iar cadrul didactic care însoțește clasele de elevi nu va plăti intrarea. Acestea se pot achiziționa de la Muzeul Pedagogic Brașov până la data de 20 martie. În plus, fiecare participant va primi cadou o revistă „Știință și Tehnică”.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*