Social, Stiri Brasov

Negocieri în PSD: Fostul președinte Constantin Niță ar dori-o pe fiica sa, Ramona, pe un loc eligibil la europarlamentare ca să nu candideze din nou la șefia filialei. Dunca neagă negocierile

Lista finală a candidaților PSD la europarlamentare se va definitiva în cursul săptămânii viitoare. Până atunci, în toate filialele se poartă negocieri cu privire la candidații care vor fi susținuți pentru a fi trecuți pe listă. La Brașov, la masa discuțiilor ar fi apărut și fostul președinte al filialei, Constantin Niță, care ar fi discutat cu Marius Dunca, actualul președinte interimar, și cu Liviu Dragnea, liderul național al social-democraților, nominalizarea fiicei sale, Ramona, pe un loc eligibil. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, susțin surse din cadrul PSD Brașov, Constantin Niță ar urma să candideze din nou la funcția de președinte a PSD Brașov, alegerile urmând să aibă loc pe 24 martie.

Contactat telefonic, Marius Dunca a negat negocierile. Totuși, acesta spune că numele candidatului PSD Brașov ar urma să fie cunoscut după dezbateri în cadrul forurirlor de conducere ale filialei (format în mare parte din oameni care și-au alterat loialitatea față de Niță). „Voi ține cont de CV și de votul Comitetului Executiv Județean în numirea candidatului nostru la europarlamentare. Domnul Dragnea nu se implică în numirea candidaților filialelor județene”, a spus acesta.

În ceea ce privește alegerea viitoarei conduceri a filialei județene, Dunca spune că, deocamdată, este singurul înscris în cursa pentru funcția de președinte, dar că listele sunt deschise până pe 24 martie.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*