Stiri Brasov, Turism

FOTO Peisaj dezolant în Poiana Brașov. O „arteziană” de șiroaie, dar și un covor de chiștoace și alte mizerii lângă Centrul de Agrement

Odată cu topirea zăpezii, peisajul este unul dezolant în Poiana Brașov. Chiar lângă Centrul de Agrement și Divertisment, șiroaiele care s-au format în urma topirii zăpezii de pe platoul de la baza Pârtiei Bradul au adus cu ele și o serie de mizerii, iar problemele nu se opresc aici.

Ținând cont că nu există un sistem de captare a torentelor care se formează după topirea zăpezii, scările care duc spre intrarea centrului s-au transformat într-o mică „arteziană” în trepte, care probabil va îngheța zilele viitoare, când se anunță din nou temperaturi scăzute. Practic cei care voiau să ajungă la centru trebuiau să facă un ocol, dacă nu erau dotați cu încălțări adecvate pentru „inundații”. Ca tacâmul să fie complet, peisajul de lângă această clădire a fost completat și de un gazon din chiștoace, care au răsărit pe lângă alee, după ce stratul de omăt a dispărut. Pentru unii, a fost destul de greu să meargă până la coșurile de gunoi amplasate la capete ca să își arucne mucurile de țigară și au preferat să le arunce în zăpadă, fără să se gândească însă nici o clipă că vor lăsa în urma lor o imagine care altora nu le va face deloc plăcere.

Nici angajații centrului nu s-au grăbit însă să facă curățenie în exteriorul clădirii, probabil gândidu-se la faptul că meteorologii au anunțat noi ninsori, astfel că zăpada va reînfrumuseța locul, din nou, pentru încă o perioadă.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*