Stiri Brasov, Turism

Aro Palace a făcut un profit de peste două milioane de lei anul trecut din administrarea a trei hoteluri

Compania Aro-Palace Braşov, cu activitate în exploatarea de hoteluri şi restaurante, a înregistrat în 2018 un profit net de 2,09 milioane de lei, la venituri totale de 35 milioane de lei, potrivit rezultatelor financiare preliminare pentru 2018. Aro Palace administrează hotelurile Aro Palace, Capitol și Coroana, în care va investi două milioane de euro, dar și restaurantul Cerbul Carpatin.

Directoratul companiei administrate în sistem dualist a convocat acţionarii pentru 9 aprilie 2019 pentru aprobarea repartizării pe destinaţii a profitului net. La final de 2018, emitentul avea active totale în valoare de 131 milioane de lei.

Capitalul social al companiei este de 40,3 milioane de lei, împărţit în 403 mil. de acţiuni. Aro-Palace, cu o capitalizare de 72,5 mil. lei, deţine unul dintre cele mai mari hoteluri de cinci stele din afara Capitalei, Hotelul Aro Palace din Braşov, inaugurat în 1939.

Compania este controlată majoritar de SIF Transilvania (SIF3), cu o participaţie de 85,7%. SIF Muntenia (SIF4) deţine 10,3% din numărul de acţiuni care se tranzacţionează pe segmentul alternativ al BVB.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*