Stiri Brasov, Timp liber

„Vin la Brașov” vă invită la o noapte boemă cu muzică de excepție. Invitați speciali: Golan. DJ Set, Sylvio, Paul Damixie, Pascal Junior și James Aki

Pentru ca nopțile din Brașov să se contureze într-o atmosferă boemă cu experiențe muzicale și vizuale de excepție în locații atent selecționate, organizatorii festivalului „Vin La Brașov”, care va aduce o serie de noi surprize la poalele Tâmpei, de astăzi și până duminică, vă invită la „La Boheme, Nuits Musicales!”. Evenimentul va avea loc la Casa Armatei, începând cu ora 22.00.

„Am ales un soundtrack care să te introducă și să îți reamintească experiențele trăite la cele mai mari festivaluri din România și de ce nu sa te simți ca într-un festival pentru o noapte”, spun organizatorii. Printre invitați se numără: Golan. DJ Set, Sylvio, Paul Damixie, Pascal Junior și James Aki. Prețul intrării la eveniment este de 40 de lei.

Biletele se pot achizitiona din urmatoarele locații: Terroirs Boutique du Vin – Str. Diaconu Coressi Nr 2, Belvedere Grand Hotel – Str. Stejerisului Nr 11, Drumul de Poiana, Coresi Business Lunch – Str. Turnului Nr 5 și Times Brasov – Str. Republicii, Cladirea Modarom.

Pe parcursul zilei de astăzi, de la ora 14.00, la Casa Armatei vor fi organizate degustări de vinuri, dar și concursuri. La ediția din acest an a festivlaului „Vin La Brașov” participă 40 de crame care oferă peste 500 de vinuri premium de degustat.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*