Stiri Brasov, Timp liber

Duo Kitharsis susține mâine un recital Chopin la Castelul Bran

Sâmbătă, 9 martie 2019, ora 19.00, la Castelul Bran, în Salonul de Muzică, va avea loc un recital susținut de doi muzicieni de excepție, Alexandra Petrișor și Dragoș Horghidan, care aniversează 10 ani de activitate sub umbrela Duo Kitharsis.

În cadrul acestuia, muzicienii au pregătit opere din repertoriul compozitorului de geniu Frederic Chopin. Chiar dacă toată lumea se așteapta ca în centrul recitalului să fie pianul, de această dată, două chitare vor transmite mesajul celebrului compozitor polonez în rândul auditoriului. Din program, amintim: Nocturne, Prelude, Souvenir de Paganini, Mazurka, Marche funebre și Waltz. Prețul unui bilet este de 50 de lei, în limita locurilor disponibile.

Alexandra Petrișor și Dragoș Horghidan sunt absolvenți ai Facultății de Interpretare Muzicală din cadrul Universității Naționale de Muzica din București, clasa de chitară a lect. Univ. Dr. Cătălin Ștefănescu-Pătrașcu. Mai apoi, aceștia s-au înscris la Master la Staatliche Houchschule für Musik und Darstellende Kunst din Stuttgart, unde Ivo și Sofia Kaltchev, Duo Kaltchev, le-au fost profesori. Cei doi au studiat la Conversatorul din Strasbourg, la clasa Duo Melis, care este una dintre cele mai demebre duo-uri de chitară din lume. Datorită seriozității, talentului și profesionalismului acestora, au gâștigat numerioase premii internaționale.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*