Stiri Brasov, Turism

CJ Brașov va cheltui aproape 22.000 de lei pentru a promova județul la Bruxelles, dar… și în rândul brașovenilor

După ce a participat la Târgul de Turism al României cu un stand plin de greșeli în ceea ce privește evenimentele și locațiile din Brașov, CJ Brașov va continua promovarea turistică a județului atât pe plan intern, cât și pe plan extern. Astfel, o delegație a autorității, formată din 3 persoane, ne va reprezenta la evenimentul „Primăvara Românească la Bruxelles”. În acest sens, consilierii județeni vor dezbate în ședința de astăzi alocarea sumei de 11.555 de lei pentru participarea la eveniment. La „Primăvara Românească la Bruxelles”, vizitatorilor le vor fi puse la dispoziţie materiale de promovare a localităţilor din judeţul Braşov, dar vor avea ocazia de a degusta preparare alimentare tardiţionale. De asemenea, vor fi prezentate şi produse meşteşugăreşti. Toate aceste materiale şi produse vor fi puse la dispoziţia Consiliului Judeţean Braşov de primării.

De asmenea, județul Brașov va fi promovat în acest an și pentru brașoveni. Astfel, pentru amenajarea standului la Târgul de Turism al Transilvaniei organizat la Braşov Business Park, în perioada 22-24 martie 2019, autoritățile județene ar urma să aloce suma de 10.395 lei. Conform proiectului de hotărâre care prevede alocarea acestor sume, în cadrul târgului vor fi prezentate principalele destinaţii turistice şi se va promova aplicaţia Brasov Tourism App. 7.000 de lei va fi folosită pentru închirierea spaţiului expoziţional, 500 de lei pentru plata taxei de participare, iar 550 lei  pentru tipărirea a 1.000 de flyere. Nu în ultimul rând, pentru crearea propriu-zisă a standului, administraţia judeţeană estimează un cost de 2.023 lei, iar 321 de lei pentru achiziţionarea dotărilor necesare amenajării pereţilor standului.

FOTO CJ Brașov a plătit 30.000 de lei unei agenții apropiate proprietarului Il Caminetto pentru a amenaja standul de la Târgul de Turism. Numele evenimentelor promovate sunt, însă, scrise greșit

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*