Stiri Brasov, Timp liber

Vin La Brașov, cu noi surprize. Peste 500 de sortimente de vin la degustare, cu vânzare la prețuri promoționale, dar și muzică bună

40 de crame și peste 500 de vinuri premium de degustat. Este oferta celei de-a IV-a ediții a Festivalului „Vin La Brașov”, care va aduce o serie de noi surprize la poalele Tâmpei, în perioada 8 – 10 martie. O ocazie perfectă pentru a degusta și achiziționa la preturi de producător vinuri prezentate de crame din România și internaționale, atât consacrate, cât și aflate la început de drum, un motiv în plus să descoperim arome noi.

Atmosferă boemă cu experiențe muzicale și vizuale de excepție

De data aceasta, evenimentul va avea loc la Casa Armatei și va include o degustare de vinuri de la cramele invitate, dar şi o introducere în lumea cunoscătorilor de vin. Distracţia nu se termină aici, deoarece petrecerea continuă după degustare, iar atmosfera va fi întreţinută de un DJ. Nici doamnele nu au fost uitate, iar special pentru acestea, în seara de 8 martie, va fi organizată o petrecere. „Doamnelor, să nu fiți invidioase pe domni că și-au permis să se bucure de cele mai premiate vinuri de 8 martie, în programul festivalului am pregătit și o super petrecerea de ziua voastră cu vinuri la fel de prețioase ca voi și cu un line-up de excepție, tot la Casa Armatei. Pentru că știm cât sunteți de sociabile, petrecerea va avea o capacitate de aproximativ 800 de persoane, deci vor încăpea toate prietenele, vecinele, colegele de muncă și partenerii lor”, au spus organizatorii.

Pentru ca nopțile din Brașov să se contureze într-o atmosferă boemă cu experiențe muzicale și vizuale de excepție în locații atent selectionate, în cadrul „Vin la Munte” va avea loc și prima ediție a „La Boheme, Nuits Musicale”, pe 9 martie începând cu ora 22.00. „Am ales un soundtrack care să te introducă și să îți reamintească experiențele trăite la cele mai mari festivaluri din România și de ce nu sa te simți ca într-un festival pentru o noapte”, spun organizatorii. Printre invitați se numără: Golan. DJ Set, Sylvio, Paul Damixie, Pascal Junior și James Aki. Prețul intrării la eveniment este de 40 de lei.

Vin la cele mai mici prețuri

Experiența degustării celor mai premiate vinuri va avea ca taxă de participare suma de 30 lei/persoană. Cei care vor dori să cumpere anumite sortimente de vinuri, le vor putea cumpăra de la magazinul amenajat în cadrul festivalului. Prețurile vinurilor vor fi la prețul de cramă, respectiv cel mai mic preț din țară pe durata festivalului.

Și dacă eşti student eşti privilegiat la „Vin La Brașov”. Poţi câştiga una dintre cele 10 invitaţii la eveniment oferita de crama Via Viticola Sarica Niculiţel în cadrul postărilor de pe pagină şi de pe eveniment.

Programul festivalului:

Vineri, 8 martie

14.00 Deschiderea oficială. Participă: oficialitatiile judetului Brasov.

16.00– 18.00 Workshop-uri, degustări, Master Class-uri, concursuri

18.00 – 21.00 Degustari crame.

22.30 – Petrecere 8 martie Casa Armatei

Sâmbătă, 9 martie

13.00 – Deschiderea festivalului ziua II

16.00 – 18.00 Workshop-uri, degustări, Master Class-uri, concursuri

18.00 – 21.00 Degustari crame.

22.30 – 04.00 Petrecere tematica 8 martie Casa Armatei

Duminică, 10 martie

12.00 – Deschiderea festivalului ziua III

15.00 – 17.00 Workshop-uri, degustări, Master Class-uri, concursuri

19.00 Închidere festival

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*