Economic, Stiri Brasov

Compania brașoveană Mondly investește 40.000 de euro în educația studenților brașoveni

Brașovenii de la Mondly continuă demersul de modernizare a laboratoarelor IT de la Universitatea Transilvania din Brașov cu încă 20 de computere Apple de ultimă generație. Investiția totală a companiei în cele 30 de iMac-uri instalate la universitate în 2018 și 2019 se ridică la o valoare totală de 40.000 de euro.

 

Universitatea Transilvania din Brașov împreună cu compania brașoveană Mondly au inaugurat astăzi un nou laborator de computere Apple ca în Silicon Valley la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor. După ce a echipat deja Facultatea de Matematică și Informatică – în aprilie 2018 și februarie 2019 – cu 20 de astfel de computere ultra performante, Mondly continuă să contribuie la dezvoltarea profesională a studenților brașoveni: „Încă de la inaugurarea primului laborator, din 2018, ne-am propus să aducem tehnologii de ultimă generație acolo unde ar putea avea cel mai mare impact: în școli. Fiind alumni ai Universității Transilvania din Brașov, ne bucurăm că putem face aceste sponsorizări către unitatea de învățământ care a contribuit la formarea noastră”, a spus Alexandru Iliescu, CEO Mondly.

 

Recent desemnați „Fondatorii Anului în Tehnologie și Inovație” de către Ernst & Young România, frații Iliescu investesc în performanță: „Ne dorim să oferim cât mai multor studenți șansa de a crea pe computere Apple de ultimă generație așa cum se întâmplă în facultățile de top precum Stanford, Oxford sau Cambridge. Astfel ajutăm la crearea unei generații de profesioniști de top”, a mai spus Alexandru Iliescu.

 

Desemnată „Aplicația Anului” de către Facebook, Mondly este aplicația brașoveană cu peste 40 de milioane de descărcări în toată lumea. Cu Mondly, utilizatorii pot învăța 33 de limbi străine în cadrul unei experiențe de învățare unice ce folosește tehnologii de ultimă generație precum chatbot-ul cu recunoaștere vocală, realitatea augmentată (AR) sau realitatea virtuală (VR) – toate dezvoltate chiar la Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*