IT, Stiri Brasov

Posesorii de iPhone își vor putea repara device-urile în centrele autorizate, chiar dacă acestea nu mai au bateriile originale

Centrele autorizate de service pentru iPhone vor repara de acum înainte și modelele la care utilizatorul a schimbat bateria originală cu una ce provine din altă sursă. Această schimbare de strategie a Apple a fost anunțată printr-un document intern în care se specifica faptul că reparația va decurge în mod normal, dacă motivul pentru care telefonul a fost adus în service nu are legătură cu bateria.

În cazul în care aceasta este defectă și nu poate fi schimbată, reprezentanții Apple pot înlocui întregul iPhone la costul unei baterii noi. În funcție de starea dispozitivului, această opțiune va fi la discreția reprezentantului Apple. Schimbarea de politică privind bateriile provenite din alte surse pare să confirme o anume deschidere de care Apple dă dovadă în ultima vreme.

O altă mutare surprinzătoare din partea Apple a avut loc acum o lună, când compania a anunțat că repararea ecranelor de iPhone în alte service-uri decât cele autorizate nu va mai duce la pierderea garanției.

Anul trecut, după programul de schimbare a bateriilor cu doar 29 de dolari, derulat ca urmare a încetinirii intenționate a iPhone-urilor mai vechi de un an, Apple a înlocuit 11 milioane de baterii de iPhone. Din cauza acestui program, șeful companiei a considerat că Apple a vândut în ultima perioadă mai puține iPhone-uri, întrucât majoritatea utilizatorilor au ales să-și schimbe bateriile în loc să cumpere un model nou când au constatat scăderea autonomiei, conform profit.ro.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*