Social, Stiri Brasov

Toma Dorel se întoarce la serviciu. Procurorii DNA au contestat decizia judecătorului

Un judecător de drepturi și libertăți al Tribunalului Brașov a decis să ridice măsura controlului judiciar instituită în cazul fostului primar al Ghimbavului, Dorel Toma, dar și să-i permită acestuia să se întoarcă la serviciu. Mai exact, să conducă din nou Primăria din Ghimbav, scrie BrasovTV.

Procurorii DNA Brașov, nemulțumiți, au contestat hotărârea pronunțată la Tribunal. Dosarul va ajunge la Curtea de Apel pentru judecarea contestației și pronunțarea unei sentințe definitive.

Fostul primar al Ghimbavului, Dorel Toma, fosta contabilă a acestuia, șefa unei firme din Ghimbav și doi afaceriști din sudul țării au fost trimiși în judecată, anul trecut, de către procurorii DNA Brașov, pentru fapte de corupție.

În dosarul penal deschis în acest caz sunt vizate contracte ilegale de achiziții în domeniul amenajărilor urbane, încheiate de foști responsabili ai Primăriei din Ghimbav. Prejudiciul depășește 18 milioane de lei.

 

Toma Dorel, „săltat” de DNA pentru o „gaură” de peste 18 milioane de lei

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*