Stiri Brasov, Timp liber

Primăvara începe cu „Gulliver în Țara Piticilor” la Opera Brașov

Opera Brașov va susține în datele de 5 și 6 martie spectacolul „Gulliver în Țara Piticilor” dedicat copiilor, în timp ce, miercuri va avea loc Recitalul de la ora 5, intitulat „Te cânt, Femeie!”, la Muzeul „Casa Mureșenilor”.

Copiii, împreună cu părinții și bunicii, sunt invitați la spectacolul „Gulliver în Țara Piticilor” marți, de la ora 17.00, în Sala Operei. Scenariu este s scris de Silvia Kerim, iar muzica este compusă de îndrăgitul Marius Țeicu.

Din distribuție vor face partea artiștii Operei Brașov și anume Mugurel Oancea, Ștefan Schuller, Alina Ichim, Lorand Cristian, Bogdan Mirică, Cristian Dicu, Mihai Burlacu, Dorin Iuga, Irina Iftene, Meda Enăcache, Adriaana Simion, Mădălina Lucaciu, Miruna Moldoveanu, Anca Panait, Andromeda Nemeș, Florin Grama și Marius Tămășanu. Regia este semnată de Anda Tabacaru, scenografia de Rodica Garștea, iar coregrafia de Nermina Damian. Pentru acest spectacol însă, nu mai sunt bilete disponibile.

Elevii școlilor și grădinițelor din Brașov și din împrejurimi vor putea să vadă spectacolul „Gulliver în Țara Piticilor” și miercuri, de la ora 11.00, în Sala Operei. Prețul unui bilet este de 15 lei, însă doritorii ar trebui să se grăbească, deoarece mai sunt foarte puține disponibile.

 

Pe 6 martie, de la ora 17.00, va avea loc Recitatul de la ora 5, intitulat „Te cânt, Femeie!”, la Muzeul „Casa Mureșenilor”. Evenimentul va fi susținut de artiștii Operei Brașov, iar soliștii vor interpreta fragmente mzicale din operele „Boema” de G. Puccini, „Nunta lui Figaro”, de W.A. Mozart, din operetele „Vânzătorul de păsări” de K.Zeller, „Silvia” de E. Kalman, dar și lied-urile pe versuri de Mihai Eminescu: „Pe aceeași ulicioară” de V. Teodorian și „De ce nu-mi vii” de Gh. Dima sau „Mama mea dragă” de F. Donceanu.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*