Stiri Brasov, Turism

Simona Halep investește încă 500.000 de euro în hotelul din Poiana Brașov. Acesta își va crește capacitatea de cazare cu încă un etaj

Hotelul Simonei Halep din Poiana Brașov – Drachenhaus – va intra în șantier începând de luna viitoare. Fostul număr 1 mondial în clasamentul WTA a luat decizia de a investi 500.000 de euro în reamenajarea și extinderea hotelului pe care l-a achiziționat în urmă cu un an și jumătate.

Peste 20.000 de turiști i-au trecut pragul, ceea ce pentru o unitate cu 24 camere este enorm. Pe site-urile cu profil turistic, Drachenhaus este cotat cu note mai mari de 9, iar mediul de afaceri l-a notat cu 9,4. După reamenajare, hotelul va avea încă un etaj, crescând astfel capacitatea de cazare a unității cotate la patru stele.

Clienții care aveau deja rezervări după data de 1 aprilie au fost transferați la celalate două unități hoteliere Drachenhaus din centrul istoric al Brașovului. Momentan, hotelul Simonei Halep are 24 de camere, un apartament, o saună, restaurant și un bar.

Lanțul hotelier Drachenhaus ia in considerare să se indrepte și spre litoralul românesc începand din acest an și va achiziționa o locație specifică „vamaioților”. De asemenea, un resort de tip hobbit-home, marca Drachenhaus (o premieră pentru litoralul romanesc), ar putea fi amenajat tot la Vama Veche sub egida Drachenhaus.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Tennis Nowadays: Roger Federer tributes galore whilst Andy Murray's Thai meals order is published - SPORT NEWS

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*