Stiri Brasov, Turism

FOTO CJ Brașov a plătit 30.000 de lei unei agenții apropiate proprietarului Il Caminetto pentru a amenaja standul de la Târgul de Turism. Numele evenimentelor promovate sunt, însă, scrise greșit

Brașovul s-a promovat din plin la Târgul de Turism al României. Consiliul Județean a plătit circa 30.000 de lei (după cum își aduce aminte Alina Szasz, manager al public al CJ Brașov) unei companii pentru a amenaja standul Brașovului. În dorința de a promova cât mai multe evenimente, pe traseul dintre Consiliul Județean și compania Cool Promotions & Stands au intervenit câteva situații care au dus la modificarea titlului unor evenimente organizate în județul Brașov. Astfel, în loc de „Oktober Fest”, în promovarea Brașovului acesta este „October Fest”, în timp ce în loc de „Rockstadt Extreme Fest” pe colantarea făcută de compania respectivă evenimentul este prezentat ca „Rockstad Extreme Festival”.

Compania Cool Promotions & Stands aparține Alinei Alexandrescu și își are sediul în Sânpetru, în aceeași cameră în care își mai au sediul companii din grupul Cool al lui Dragoș Maraloiu, mai cunoscut ca proprietar al clubului Il Caminetto, ca fost manager al grupului brașovean Hi-Q, dar mai ales ca fost vicepreședinte al organizației municipale PSD Brașov. De altfel, presa vremii anunță că în 2010 Alina Alexandrescu s-a alăturat lui Maraloiu în cadrul Cool Rentals, o nouă (pe acea vreme) agenție de BTL.

Alina Szasz nu știe, însă, dacă numele evenimentelor respective au plecat greșit de la Consiliul Județean sau au fost procesate greșit de firma apropiată (măcar în sensul că își au sediul în același birou cu firme de-ale sale) lui Maraloiu.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: CJ Brașov va cheltui aproape 22.000 de lei pentru a promova județul la Bruxelles, dar… și în rândul brașovenilor - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*