Imobiliare, Stiri Brasov

BCR vinde Silver Mountain pe bucăți. Un metru pătrat de teren este scos la vânzare cu doar 38 de euro

BCR a scos la vânzare pe propriul site mai multe active imobiliare aparținând ansamblului rezidențial Silver Mountain Resort din Poiana Brașov. Astfel, pentru o suprafață de 23 hectare de teren, banca solicită 8,583 milioane de euro. Cumpărătorul trebuie să știe că terenul este pretabil unor proiecte mixte, precum proiecte rezidențiale, comerciale sau de agrement. Practic, terenul este scos la vânzare cu doar 38 de euro pe metrul pătrat.

De asemenea, una dintre cele patru clădiri construite în ansamblul din Poiana Brașov este scoasă la vânzare la prețul de 8,904 milioane de euro, aceasta putând fi folosită atât ca hotel, cât și ca bloc de locuințe.

Pentru celelalte trei clădiri ale complexului, BCR nu a avansat un preț, dar așteaptă oferte.

Silver Mountain din Poiana Brașov, cel mai mare proiect de leisure din estul Europei, este dezvoltat pe o suprafață de teren de 23,6 hectare și cuprinde patru clădiri de apartamente (171 de unități, de la studio-uri la penthouse-uri), 2.600 de metri pătrați utili de spațiu comercial, care include o clădire multifuncțională compusă dintr-un restaurant (capacitate de 140 de persoane), un club și un centru spa&fitness, cu locuri de parcare subterane.

Proiectul a fost dezvoltat în perioada 2008-2011 de către compania INR Management Real Estate, deținută de omul de afaceri Dan Fischer, decedat în 2012. La începutul lui 2014, INR Management Real Estate intra în faliment, iar BCR a preluat compania, implicit proiectul, în urma licitației organizate de Euro Insol, administratorul judiciar controlat de Remus Borza.

Clădirile existente acoperă două hectare și jumătate de teren, iar investitorii „vor avea oportunitatea să dezvolte în continuare oferta de petrecere a timpului liber și sport, pe o suprafață de teren deschis de 23,3 hectare”.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*