Imobiliare, Stiri Brasov

Inaugurarea AFI Brașov în primăvara 2020, condiționată de păstrarea ritmului lucrărilor de construcții

Doron Klein, CVEO al AFI Europe România, a declarant recent că dacă se păstrează ritmul construcției de la Brașov, mall-ul din Centrul Civic ar urma să fie inaugurat la începutul lui 2020. „La Brașov, proiectul evoluează foarte bine, suntem la nivelul la care structura iese din pământ deja, în timp ce în cazul clădirii de birouri am ajuns cu scheletul la etajul 6. Dacă menținem ritmul acesta, vom inaugural mall-ul în primavera lui 2020. Totul merge bine, cu un an înainte de deschidere este închiriat în proporție de 90%, iar până la deschidere va fi complet închiriat”, a spus Klein.

AFI Europe Romania investește 120 de milioane de euro într-un mall în Brașov, realizat pe terenul fostei fabrici Hidromecanica, înființată la 1880.

AFI Europe România a cumpărat terenul fostei fabrici Hidromecanica din Braşov de la belgienii de la Cora, care deşi au avut planuri să intre în afacerea cu malluri, nu au reuşit să-l mai construiască. AFI a plătit 7,9 milioane de euro pentru terenul de 39.000 de mp.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*