Locuri de munca, Stiri Brasov

În 2019, brașovenii se pot angaja la cea mai mare companie de securitate digitală din Europa

În acest an, Thales, cea mai mare companie de tehnologie din Europa ce activează în domeniul securității, face în România un Centru de Excelență în Inginerie și își propune să angajeze 190 de persoane, conform unui comunicat de presă al companiei.

Acest centru va oferi soluții, atât pentru transporturile terestre, cât și pentru alte domenii în care activeză compania, de la spațiu și apărare, la securitate și avionică. Thales este furnizor pentru Forțele Armate Române de peste 40 de ani, din 2007 compania dezvoltând operațiuni industriale în țară.

 

Oferă partenerilor români cel mai puternic laser din lume

“De atunci, Thales este într-o misiune de extindere a echipei de cercetare şi dezvoltare în domeniul software, pentru a răspunde nevoilor din domeniul transporturilor feroviare. Astăzi, un jucător important în industria feroviară din România, Thales operează un Centru de Competență în semnalizare pe liniile ferate, cu peste 250 de ingineri de software angajați. Nu este de neglijat implicarea Thales în proiectul european de cercetare în domeniul laserelor (Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics), oferind partenerilor din România cel mai puternic laser din lume. Instalat la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară, va atinge puterea maximă în 2019”, au precizat reprezentanţii companiei, conform economica.net.

Compania crează anul acesta nu mai puțin de 5.500 de noi locuri de muncă la nivel global, 2.500 dintre ele în Franța. În România, Thales va angaja 190 de oameni. Începând cu 2016, aceasta a angajat între 5.000 și 6.000 de persoane pe an, recrutând oameni în toată lumea, în principal în Franța, dar și în Europa (Marea Britanie, Germania, România și Olanda), Australia, Asia de Sud-Est, India, SUA și Canada.

 

Caută experți în tehnologii digitale

În domenii precum R&D Cercetare și Dezvoltare, producție, relații cu clienții, licitații și management de proiect, aproximativ 70% dintre poziții sunt pentru ingineri și manageri. Compania oferă 400 de locuri noi de muncă în securitate cibernetică și 200 în domeniul inteligenței artificiale, doarece dorește să atragă experți în tehnologiile digitale. De asemenea, Thales recrutează tehnicieni pentru operațiuni industriale, precum în aprovizionare și producție.

În fiecare an 2.000 de stagiari și 1.800 de studenți s-au alăturat echipei Thales pentru stagii de pregătire, compania punând accent pe angajarea tinerilor. În plus, 100 de voluntari internaționali din business și 200 de doctoranzi au fost selectați pentru a face parte din companie.

 

Compania are o politică dinamică de Resurse Umane

În numărul revistei franceze Capital din această lună, Thales ocupă locul al patrulea în Top 500 Angajatori din 2019. Publicația evidenșiază în mod special politica dinamică de Resurse Umane a companiei, dar și accentul pe care îl pune pe consiliere, workshop-uri și hackatons.

“Până la sfârşitul anului 2021 planul nostru este să depăşim 1.000 de angajaţi în România. În prezent, avem peste 300 de angajaţi. Piaţa forţei de muncă este foarte competitivă în acest domeniu, dar am alocat resursele necesare pentru a ne îndeplini obiectivele de recrutare. Angajaţii noştri oferă soluţii, atât în domeniul civil, cât şi militar: transport feroviar, metrou, sateliţi, managementul traficului aerian, apărare navală şi terestră, avionică, securitate cibernetică”, a declarat Silviu Agapi, director general Thales pentru România.

În 2018, Thales a raportat vânzări de 15,86 miliarde de euro, având 65.000 de angajați în 56 de țări.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Popescu Mihai

    Buna ziua

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*