Social, Stiri Brasov

Modul în care s-au cheltuit banii publici la „Cerbul de Aur” va fi verificat de Curtea de Conturi

Președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, Gigel Știrbu, a cerut Curții de Conturi să efectueze un control la Televiziunea publică, pentru a verifica „oportunitatea și legalitatea utilizării fondurilor publice” pentru contracte cu persoane din afara TVR. Cererea, consultată de HotNews.ro, vine în urma informațiilor apărute la finele anului trecut, potrivit cărora invitații și colaboratorii emisiunii realizate de Ionuț Cristache, “România 9”, ar fi obținut de la TVR venituri de mii de euro, mulți bani fiind cheltuiți și pentru organizarea festivalului Cerbul de Aur.

Gigel Știrbu a precizat, marți, pentru HotNews.ro că sesizarea Curții de Conturi a fost făcută ieri și că, cel mai probabil săptămâna aceasta, va fi înființată și o comisie parlamentară de anchetă a felului cum sunt cheltuiți banii TVR.

 

Jumătate din bugetul Cerbului de Aur a „înghițit” Nicole Scherzinger – 460.000 de euro. Iulia Vântur a fost plătită cu 30.000 de euro. Vezi pe ce s-au dus banii „Cerbului”

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*