IT, Stiri Brasov

Începând din mai, primul telefon cu cinci camere din lume va fi disponibil în România

În cadrul Mobile World Congress, compania HMD Global, cea care deține licența Nokia pentru telefoane și tablete, a prezentat cinci noi smartphone-uri cu Android, printre care și primul model din lume dotat cu cinci camere foto, Nokia 9 PureView.

„Am avut o reacție extraordinară din partea consumatorilor pentru întreg portofoliul nostru de produse, datorită abordării noastre unice privind utilizarea Android, care oferă o experiență pură, sigură și mereu actualizată. Am îndeplinit acest angajament, schimbând paradigma smartphone-urilor și oferind o experiență de utilizare care se îmbunătățește continuu. Astăzi, cu aceste noi telefoane, facem un pas înainte, punând la dispoziție cele mai recente inovații Google în întregul portofoliu de produse”, a declarat Florian Seiche, Chief Executive Officer HMD Global, conform economica.net.

De claritate și de detalii se vor ocupa doi senzori de culoare pentru imagini vibrante și trei senzori monocromatici sincronizați. Cele cinci camera vor lucra simultan pentru a colecta aproape de 10 ori cantitatea de lumină față de senzorul standard al unui smartphone obișnuit. Fiecare imagine realizată de Nokia 9 PureView este în format HDR și are o dinamică de 12,4 și o adâncime de 12 MP. Spectrul de adâncime va permite ajustarea focusului în Google Photos, după realizarea fotografiei.

Telefonul are sistem de încărcare Qi Wireless integrat și sensor de amprentă deasupra ecranului. Pentru a oferi un finisaj perfect, cele cinci camera sunt integrate în carcasă, iar, datorită geamului Gorilla Glass 5, Nokia 9 PureView oferă cel mai mare grad de protecție la căderi.

Spre finalul primăveri, Nokia 9 PureView va fi disponibil în România, pe culoarea mignight blue, la prețul recomandat de 2.799 lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*