Imobiliare, Stiri Brasov

După ce au vândut 80 de apartamente anul trecut în cadrul Sunnyville, arădenii de la Wallberg Properties se pregătesc să construiască în București

Grupul de companii imobiliare Wallberg Properties, controlat de antreprenorul arădean Valentin Morar, a încheiat anul trecut cu venituri de peste 18 milioane de euro, dezvoltatorul bifând cu succes livrarea a două proiecte în Arad şi a unui proiect în Braşov, însumând peste 30.000 de metri pătraţi.

Pentru anul în curs, compania intenţionează să-şi lanseze primul proiect imobiliar în Capitală. „2018 a fost un an foarte bun pentru noi (…) La nivelul grupului am înregistrat venituri de peste 18 milioane de euro. 2019 se anunţă cel puţin la fel de dinamic având în vedere intenţia noastră de a lansa primul proiect imobiliar în Capitală”, spune Valentin Morar, CEO şi fondator Wallberg.
În ceea ce priveşte vânzările, proiectul Sunnyville din Braşov a înregistrat peste 80 de unităţi vândute în 2018, restul apartamentelor contractate fiind distribuite în Arad Plaza, aflat la ultimele apartamente disponibile, respectiv XCity Towers din Timişoara, a cărui construcţie a demarat în toamna anului trecut, imobilul urmând să fie livrat înainte de termenul estimat iniţial, vara anului 2020.
Dezvoltatorul estimează că la finalul anului 2019, prima fază din XCity Towers va fi construită în proporţie de 90%.
Pentru anul în curs, Wallberg Properties urmează să demareze lucrările pentru Tower Two din cadrul ansamblului rezidenţial XCity Towers în Timişoara, respectiv blocurile 3 şi 4 din cadrul proiectului Sunnyville Braşov.  În acelaşi timp, dezvoltatorul caută activ oportunităţi de investiţie într-un prim ansamblu rezidenţial pe care să îl construiască în Bucureşti.
Apreciem condiţiile actuale de piaţă ca fiind potrivite pentru demararea de noi investiţii. Cererea pentru apartamente noi se menţine la un nivel acceptabil, iar preţurile au ajuns la  stabilitate. În acelaşi timp, oraşele care ne interesează evoluează pozitiv. Riscul pe care îl vedem vine dinspre piaţa muncii şi se traduce pentru noi în a găsi în continuare forţa de muncă necesară pentru susţinerea ritmului de investiţii pe care ni-l dorim ”, apreciază Valentin Morar.
Portofoliul grupului Wallberg, activ pe piaţa locală din 2004, include proiecte în Arad, dintre care Arad Plaza şi Bourgeoise Residence finalizate recent, un proiect de vile din Cluj-Napoca, un proiect finalizat integral în Brasov şi alte două proiecte majore aflate în diferite etape de dezvoltare – Sunnyville în Braşov şi XCity Towers în Timişoara.
Până în prezent, Wallberg are peste 150.000 de metri pătraţi construiti şi a livrat peste 1.000 de apartamente.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*