Stiri Brasov, Timp liber

Un film de Oscar deschide mâine Alpin Film Festival

În perioada 26 februarie – 3 martie, va avea loc cea de-a patra ediția a Alpin Film Festival, unicul festival de cultură și educație montană din România, în trei locații, mai exact în Brașov, Predeal și Bușteni.  În cadrul acestui eveniment, vor putea fi vizionate filme despre ascensiuni montane, expediții și povești ale muntelui, atât în selecție internațională, cât și națională. De asemenea, vor avea loc prezentări de carte, dezbateri și expoziții de fotografie legate de universul muntelui și alpinismului.

Mâine, de la ora 19.00, va avea loc gala de deschidere a festivalului în Aula Sergiu Chiriacescu a Universității Transilvania din Brașov. Evenimentul va cuprinde și proiecția filmului Free Solo, care a câștigat duminică seara premiul Oscar pentru cel mai bun documentar. Acesta este considerat de către presa americană ca fiind „cel mai bun film despre alpinism realizat vreodată”. Partenerul principal al Galei de Deschidere este National Geographic România.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*