IT, Stiri Brasov

Brașovenii își pot precomanda noile telefoane Samsung în magazinele Vodafone și Telekom

Vodafone și Telekom deschis precomenzile pentru cele mai noi telefoane Samsumg, Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e. Noile modele, care au fost prezentate oficial pe 20 februarie, sunt disponibile în variantele de culori Prism Black, Prism White și Prism Green (Galaxy S10), Prism Black, Prism White, Prism Green și Ceramid Black (Galaxy S10+), Prism Black, Prism White și Prism Green (Galaxy S10e), pentru clienții Vodafone România.

Până pe data de 7 martie, aceștia pot înregistra o precomandă în magazinele Vodafone din toată țara, în cele ale partenerilor și pe site-ul oficial. Cei care vor decide că facă acest lucru vor primi o pereche de Galaxy Buds, până la 50GB de date lunar, dar și o înlocuire gratuită a display-ului în primul an de achiziție.

Începând din 21 februarie, clienții Telekom pot înregistra o precomandă pe website-ul companiei, noile dispozitive putând fiind achiziționate și din magazinele Telekom și ale partenerilor din 8 martie, conform economica.net.

De asemenea, Telekom România a anunțat cât costă noile device-uri. Prețul modelului Samsung Galaxy s10e este de 3499 ron, la liber, și, respectiv, 2709, în condițiile în care clienții aleg să opteze pentru telefon și abonamentul Mobil 16. Samsung Galaxy S10 va costa 4299 ron la liber și 3369 ron împreună cu abonamentul Mobil 16, în timp ce Samsung Galaxy S10+ va ajunge la 4799 ron la liber și 3799 rom împreună cu abonamentul Mobil 16.

Cele trei modele vor putea fi încărcate wireless și vor putea alimenta la rândul lor wireless alte dispozitive. Bateria modelului S10 este de 3.400 mAh, cea a telefonului S10+ este de 4.100mAH, iar 10E are una de 3.100 mAh.

Ceea ce aduce nou Samsung ține de design (Infinity O) al cărui element definitoriu este orificiul din partea de sus a ecranului care acomodează camera foto. Producătorul coreean a ales această abordare pentru a crește suprafața ecranului, fără a crea însă așa-numitul breton pe care îl au modelele de iPhone din ultimii doi ani.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*