Stiri Brasov, Turism

Oferta turistică a Brașovului, promovată prin intermediul unui ghid virtual, dar și printr-o tombolă

Județul Brașov vine cu o ofertă de nerefuzat pentru turiști pe care și-o va promova de mâine și până duminică la Târgul de Turism al României.

Frumuseți naturale, istorie medievală la tot pasul, sate pitorești, localități cochete, zone care te invită la activități sportive sunt doar câteva dintre atracțiile pe care autoritățile județene le vor prezenta la acest târg și le vor oferi potențialilor turiști cel puțin 10 motive pentru a-și face bagajul imediat și să vină pentru a (re)descoperi centrul României, un loc unic și fascinant.

La standul Brașovului, vizitatorii târgului vor putea descoperi aplicația digitală Brașov Tourism App care le va dezvălui, printr-un ghid turistic virtual, destinații și experiențe inedite pe care le poți trăi vizitând Brașovul. În aceeași perioadă, aplicația Brașov Tourism App va fi promovată și la Târgul de Turism al Ungariei, HUNGEXPO Budapesta, târg specializat în promovarea de destinații de tip „fun experiences”.

Pe parcursul desfășurării Târgului de Turism al României și Târgului de Turism HUNGEXPO Budapesta, Ungaria, în perioada 21 – 24.02.2019 Județul Brașov lansează și o tombolă pentru orice persoană cu vârsta peste 18 ani care devine utilizator al aplicației Brașov Tourism App. Participanții la tombolă trebuie să-și descarce aplicația în sistem Android sau iOS, apoi să se logheze în acest sistem multimedia de promovare. Premiile disponibile și regulamentul tombolei pot fi consultate pe website-ul Consiliului Județean Brașov (www.judbrasov.ro), pe aplicația Brașov Tourism App (www.brasovtourism.app), dar și pe pagina Facebook Brasov Tourism.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*