Imobiliare, Stiri Brasov

Chiria medie la Brașov pentru un apartament – minim 5 euro/mp/lună

Chiria medie solicitată de proprietarii brașoveni pentru un apartament de 50 – 60 mp a fost de 310 euro pe lună în ultimul trimestru al anului trecut, arată un raport realizat de Imobiliare.ro. Potrivit analizei, chiria medie solicitată la Brașov este mai mica decât la Cluj (400 de euro) și București (370 de euro), dar peste cele solicitate de proprietarii din Timișoara sau Iași (300 de euro).

De menționat este totuși că, raportat la ultimele 12 luni, oferta de închirieri s-a majorat, în medie, cu 10,5% în marile orașe ale țării, cea mai mare creștere, anume 67,9%, putând fi observată în Timișoara. La polul opus, singurul oraș în care poate fi observată o scădere la acest capitol este Bucureștiul, cu un minus de 4,1%.

Cea mai amplă ofertă pe segmentul închirierilor se găsește, în continuare, în București, unde în T4 2018 au fost disponibile 7.600 de anunțuri (în scădere de la 9.900 în cele trei luni anterioare). În perioada analizată, piața din Cluj-Napoca a fost surclasată de Timișoara în ceea ce privește oportunitățile de închiriere a unei locuințe, în acest din urmă oraș fiind disponibile un total de 2.620 de anunțuri, față de 2.350 în capitala Transilvaniei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*