Locuri de munca, Stiri Brasov

Penny face angajări în Brașov, Săcele și Zărnești

În această perioadă, lanțul de supermakerturi Penny face angajări în 14 orașe din România. În Brașov, Săcele și Zărnești se caută persoane pentru posturi precum: casier, lucrător comercial, adjunct șef de magazin, economist, economist casierie, private label manager, asistent apartament construcții, avocat intern și șef de magazin.

Salariile sar de 3.000 – 4.000 de lei pentru unele posturi, acestea ajungând până la 5.000 de lei. De asemenea, unii casieri câștigă între 2.600 – 2.800 de lei.Un casier care lucra și ca manipulator de marfă, fiind angajat full time în Sibiu, având experiență în domeniu de un an, câstiga în ianuarie 2019 un salariu net de 2.130 de lei, un bonus de 100 de lei pe lună, dar și tichete de masă în valoare de 300 de lei lunar.

Un sef de echipă angajat full time în Arad, cu o experiență în domeniu de un an, câstiga ân noiembrie anul trecut un salariu lunar net de 4.000 de lei, avea bonus de 1.200 de lei pe an și lunar primea tichete de masă de 300 de lei, în timp ce, un director de magazin angajat full time la Oravița, care avea experiență de 2 ani în domeniu, în luna octombrie a anului 2018, câștiga un salariu lunar net de 5.050 de lei plus un bonus de 8.000 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*