Imobiliare, Stiri Brasov

Dragoș Bîlteanu, soțul Cristinei Rus, construiește un ansamblu rezidențial pe strada Lungă, în locul fostelor active Vinalcool

Brașovul atrage tot mai mulți dezvoltatori în domeniul imobiliar, o parte dintre aceștia găsind tot felul de terenuri pe care să construiască blocuri mai mici sau mai mari. Ultimul dezvoltator care se extinde la Brașov este H4L Development, compania deținută de omul de afaceri Dragoș Bîlteanu, cunoscut în lumea mondenă pentru căsnicia cu cântăreața Cristina Rus.

Bîlteanu a cumpărat terenul fostei fabrici brașovene Vinalcool de pe strada Lungă, aceasta intrând în faliment în decembrie 2014.

Compania braşoveană a devenit celebră pentru producţia bitterului „Festival”, pe baza unei reţete italieneşti. Brandul este legat de Cerbul de Aur, fiind lansat în perioada primei ediţii a festivalului muzical, fiind produs la Braşov între 1965 şi 1993.

Bîlteanu a fost acuzat în 2014, când era președinte al SIF Banat-Crișana de manipularea pieței de capital.

Anul trecut, compania H4L Development a demarat construcția a 40 de blocuri în cartierul Militari din București (1.700 de apartamente), pe terenul fostei fabrici de saltele Victoria. Dezvoltatorul estima investiția în cartierul West Garden la 30 de milioane de euro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*