Economic, Stiri Brasov

Un membru al „Grupului de la Monaco” vrea să construiască un complex comercial în Zărnești

Compania GKS Special Advertising vrea să construiască un complex comercial în Zărnești, aflându-se în acest moment în faza autorizărilor de mediu, potrivit datelor Agenției Pentru Protecția Mediului Brașov.

Compania este deținută de o firmă înregistrată în Panama, fiind coordonată de Lucian Tutunică, „omul de încredere” al miliardarului Dragoș Dobrescu, un om de afaceri extrem de discret, dezvoltatorul multor proiecte imobiliare din București. El are reputația unui afacerist extrem de dur. Face parte din așa-numitul Grup de la Monaco, alături de alți oameni de afaceri și politicieni specializați în afaceri cu statul sau în afaceri imobiliare cu proprietăți retrocedate.

Dobrescu a fost unul dintre denunțătorii lui Neculai Onțanu, fostul primar al Sectorului 2 trimis în judecată de DNA pentru presupuse fapte de corupție și achitat din cauza prescrierii faptelor.

Cine face partea din Grupul de la Monaco

Grupul de la Monaco este o asociere dintre oameni de afaceri și politicieni. Ea este compusă din Dragoș Dobrescu, Radu Dimofte, Gabriel „Puiu” Popovici, Gheorghe „Bebe” Ionescu, fost președinte al FPS, Radu Budeanu (proprietarul tabloidului Cancan), Adriean Videanu, Raul Doicescu (Bog’Art), Rareș Mănescu (PNL), Sorin Vlejnar (fost șef al ANAF), Codruț Marta (fost șef de cabinet al lui Blejnar, dispărut și dat în urmărire internațională), frații Bogdan și Constantin Buzăianu („băieții deștepți din energie”), Elan Schwartzenberg (fostul soț al Mihaelei Rădulescu), Ion Țiriac, Dan Petrescu, Nicolae Dumitru (Niro), Dan Fisher (cunoscut nouă pentru Silver Mountain, decedat), Cristian Burci (Prima TV), Carmen Adamescu  sau Bobby Păunescu.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*