Imobiliare, Stiri Brasov

Lidl vrea să construiască un nou magazin în cartierul Tractorul

Dezvoltarea imobiliară din zona Tractorul reprezintă o oportunitate și pentru retaileri, în vederea dezvoltării rețelelor pe care le administrează. Astfel, Lidl a achiziționat un teren în noua zonă rezidențială din acest cartier, respectiv în vecinătatea blocurilor Isaran, unde intenționează să amenajeze un supermarket.

Lidl a investit deja acum patru ani în construcția unui nou magazin în acest cartier, respectiv pe locul fostei săli de sport de la Forex, după ce spațiul în care funcționase inițial, un fost magazin Plus, era prea mic în comparație cu fluxul de clienți.

Totodată, primarul George Scripcaru a precizat că în conformitate cu documentația de urbanism existentă, retilerul s-a angajat că va face și amenajările necesare în ceea ce privește sistematizarea circulației spre viitorul magazin din noua zonă rezidențială Tractorul. Astfel, la intersecția străzilor 13 Decembrie cu Nicolae Labiș ar urma să fie amenajat pe cheltuiala Lidl un sens giratoriu, astfel ca intrarea la stânga în cartier să se facă în condiții de siguranță.

Șapte Lidl-uri în Brașov

Lidl are în municipiul Brașov șapte magazine, cel mai nou dintre acestea fiind descjhis la finalul anului trecut în zona Bartolomeu – Avantgarden.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piaţa de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de ţări din întreaga lume şi în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine şi peste 150 de centre logistice în 29 de ţări la nivel mondial.   În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajaţi, dintre care peste 5.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 220 de magazine şi 4 centre logistice. Dinamismul din activităţile de zi cu zi, rezultatele durabile şi corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.

Lidl continuă investiţiile în România și va inaugura săptămâna aceasta două noi magazine, unul în Dolj, iar altul în Satu Mare.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Nu e deja unul ?

  2. Cate sensuri giratorii pe km are ca tinta primaria?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*