Economic, Stiri Brasov

Încă un magazin cash & carry se deschide anul acesta la Brașov. Retailerul este la prima sa prezență sub Tâmpa

Compania de distribuție Amigo&Intercost intenționează să deschidă anul acesta un magazin cash & carry la Brașov, au anunțat reprezentanții companiei. Firma, cunoscută în principal pentru distribuție are și un lanț de magazine destul de extins în judele Harghita și Covasna.

Rețeaua de   cuprinde în acest moment 13 unități, situate în județele Covasna și Harghita. Primul magazin al companiei, denumit „Amigo”, a fost inaugurat în 1994, iar în prezent cea mai mare unitate din rețeaua de magazine Amigo are o suprafață de 700 mp.

Pe lângă rețeaua de magazine, compania planifică să opereze, începând din 2019, și un depozit de tip cash & carry de 2.500 mp în Miercurea Ciuc, similar cu cel care umează să fie deschis în Brașov.Tot în Miercurea Ciuc, facilitățile de depozitare Amigo & Intercost vor fi extinse cu 8.000 metri pătrați.

Compania este controlată de Tibor Becze. Amigo & Intercost are peste 850 de angajaţi.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*