Stiri Brasov, Timp liber

Peste 1,4 milioane de urcări cu instalațiile de transport pe cablu din Poiană. Starea pârtiilor este excelentă

Administratorii domeniului schiabil din Poiana Brașov au precizat că pârtiile sunt într-o stare excelentă și se schiază pe toate variantele, cu excepția ,,S”-ului mare de pe pârtia Lupului. Stratul de zăpadă are o grosime de 110 cm în partea superioară și 90 de cm în partea inferioară a domeniului schiabil.

Circulă toate instalațiile de transport pe cablu, telegondola, cele două telecabine (Kanzel și Capra Neagră), cele două telescaune (Ruia și Lupului) și teleschiurile Bradul și Stadion. În acest sezon, până astăzi, s-au înregistrat 1.425.000 de treceri prin turnichete. Administratorii domeniului schiabil susțin că acest lucru confirmă faptul că domeniul schiabil din Brașov este cel mai atractiv din România și oferă cele mai bune condiții de schi. Sezonul trecut, au fost înregistrate 2,1 milioane de treceri prin turnichetele instalațiilor de transport pe cablu.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*