Imobiliare, Stiri Brasov

Familia Duțu vinde fostul sediu CEC cu patru milioane de euro și se apucă de o dezvoltare imobiliară în zona Dâmbu Morii

Familia fostului șef al Agenției Naționale a Resurselor Minerale (ANRM), Gheorghe Duțu, a scos la vânzare fostul sediu CEC de pe strada Mureșenilor din Brașov, după ce a eșuat în încercarea de a atrage un investitor cu care să dezvolte un boutique hotel cu 35 de camere. Potrivit unor surse din piață, suma solicitată pe clădirea achiziționată în 2009 cu două milioane de euro în cadrul unei licitații publice, este de patru milioane de euro.

Potrivit unor afirmații anterioare, familia Duțu a negociat pentru plasarea unității de cazare sub unul din brandurile lanțului Hilton. De asemenea, în parallel s-a negociat și cu compania Inditex, pentru a deschide în centrul Brașovului un magazine Zara, numai că spaniolii au zis pas din cauza limitărilor legate de publicitatea stradală.

Informațiile din piață susțin că suma obținută din vânzarea clădirii ar urma sp fie folosită de Tudor Duțu, consilier al președintelui Transgaz, pentru investiții imobiliare în zona Dâmbu Morii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Daca ar avea o urma de integritate, Primaria Brasov ar trebui sa amendeze si sa oblige pe acest sinistru “afacerist” sa readuca cladirea CEC la starea ei initiala si sa ne scape de blocul ala oribil construit in centrul istoric al Brasovului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*