IT, Stiri Brasov

Telekom le oferă 3 luni gratuite clienţilor care îşi transferă numărul de mobil de la Orange, Vodafone sau Digi

Telekom, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, le va oferi clienţilor care îşi transferă abonamentul de telefonie mobilă din reţelele rivalilor Orange, Vodafone sau Digi (procedură denumită portare) o perioadă de trei luni în care vor putea folosi gratuit serviciile grupului, o mutare comercială dură aplicată unei oferte deja destul de agresive: un abonament cu un tarif de 5 euro pe lună, care include trafic nelimitat pe internet prin tehnologia 4G şi care nu are o perioadă minimă contractuală.

Noul director comercial pe segmentul rezidenţial Andreas Elsner şi-a calificat mutarea drept una „îndrăzneaţă“. „Continuăm să fim îndrăzneţi şi creativi în oferte“. Tariful de 5 euro este disponibil pentru clienţii care au deja un serviciu de comunicaţii fixe de la grupul Telekom, cu 2 euro pe lună, sub preţul la care este disponibil abonamentul pentru utilizatorii care nu au servicii fixe de la companie.

„Clienţii care se portează şi nu deţin servicii fixe de la Telekom (şi nu îşi vor achiziţiona) pot beneficia de primele trei luni de abonament gratuit, ulterior preţul abonamentului fiind de 7 euro/lună“. Pe segmentul de business clienţii care se portează la Telekom în perioada 13 februarie – 31 martie primesc internet 4G nelimitat, fără perioadă minimă contractuală şi aplicaţia de securitate cibernetică Norton Security Online inclusă până la sfârşitul anului 2019, la un tarif de 5 euro/lună, plus TVA, cu condiţia ca cererea de portare să fie depusă online.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*