Stiri Brasov, Timp liber

Târgul de nunți va avea loc la Brașov Business Park în acest weekend

Ediția a VII-a a târgului de nunți “Transylvania Wedding Fair” se va desfășura în perioada 15-17 februarie, la Brașov Business Park. Anul acesta vor fi peste 70 de expozanți care vin în întâmpinarea vizitatorilor cu cele mai diversificate produse și servicii de nuntă.

Pe parcursul celor trei zile ale târgului, vizitatorii vor putea afla care sunt noile tendințe în materie de nuntă ale anului 2019 și vor putea beneficia de discount-uri de Black Friday. Vineri însă, 15 februarie, ei vor putea beneficia de oferte valabile doar în această zi.

În plus, toți cei care trec pragul evenimentului vor avea posibilitatea de a se înscrie la tombola vizitatorului, pentru a câștiga numeroase premii puse la dispoziție de către expozanți. Vor fi 32 de premii, iar marele premiu va fi reprezentat de un City Break romantic în Europa, oferit de Kron-Tour Lufthansa City Center.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*