Stiri Brasov, Turism

După ce au creat Casa Hirscher la „fundul” Cerbului Carpatin, brașovenii Radu Niculescu și Cornel Chițu au intrat și în „burta” lui și au lansat clubul Mood

Oamenii de afaceri Radu Niculescu și Cornel Chițu, care dețin mai multe companii în domeniul ospitalității, au decis la finele anului trecut să închirieze clădirea istorică a „Cerbului Carpatin” și să o transforme în clubul Mood. Destul de discret, Radu Niculescu ne-a declarat că „se simțea nevoia unui astfel de club la Brașov, dar și pe Valea Prahovei”, explicând că în acest mod pot atrage și turiști din această zonă. „Brașovul este un oraș turistic și avea nevoie și de o astfel de ofertă pentru petrecerea timpului liber”, a explicat Niculescu.

Acesta nu a dorit să spună care este investiția în noul club de fițe al Brașovului, dar surse din piață susțin că pentru amenajarea și dotarea acestuia s-au cheltuit peste 250.000 de euro.

Restaurantul Casa Hirscher, piesa de rezinstență a acestora, a avut în 2017 o cifră de afaceri de 5,59 milioane de lei și un profit de aproape 740.000 de lei cu un număr mediu de 53 de angajați, potrivit datelor Ministerului de Finanțe.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Simon le cote du faraon

    Club de fite? La intrare sunt paznici de 2 lei care au numai figuri de St.Tropez/Miami/New York pe ei….o data am ajuns la ora 2 si paznicul a spus ca daca i dadeam de o cafea puteam sa intru, asa ca am scos 50 de lei si a facut figuri ca erau prea putin !
    Inauntru numai cocalari, copii si tigani imbracati din Dragonu Rosu cu Philipp Plein, Gucci, Armani, Versace…..
    Din pacate in Brasov nu sunt cluburi de calitate, si personalul strica tot, mai ales paznici de la firmele de interventie, a da ar mai fii inca un “club” mare cat sufrageria lui bunica, tot in piata sfatului, doar si acolo au figuri ca la Billionaire Mansion in Dubai.
    Suntem la Brasov, suntem departe 1000 de ani de Bucuresti, ei au avut norocul ca un italian a inventat viata ne noapte cu clubulrile lui.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*