Stiri Brasov, Turism

Brașovul, în topurile destinațiilor perfecte pentru vacanțe romantice: „Pentru iubiri mari, cu bani puțini”

În luna februarie, vacanțele și călătoriile romantice în cele mai frumoase locuri de pe planetă sunt la mare căutare. Din acest motiv, orașul Brașov este perfect pentru cuplurile care vor să descopere peisaje încredibile, cu bani puțini.

În top 10 locuri romantice pe care oricine ar trebui să le viziteze în luna februarie împreună cu partenerul de cuplu, Brașovul ocupă a 6-a poziție, conform donnamoderna.com, fiind un loc perfect pentru dragoste mare, dar potrivit pentru bugetele mici.

Înconjurat de păduri întunecate, străzile pietonale ale orașului de la poalele Tâmpei conduc spre inima acestuia, unde barurile cu ferestre colorate se provoacă reciproc pentru a oferi turiștilor un preț cât mai mic. Doritorii pot referza cu usurință o cameră, datorită nenumăratelor oferte ale pensiunilor și hotelurilor, iar, cu câteva monede, aceștia vor avea posibilitatea de a-și închiria o cabană, pentru a fi siguri că nimeni nu îi va deranja.

Dacă sunteți iubitori de contemplare, calmitate, mediu cald și familiar, Brașovul este locul perfect pentru o escapadă romantică. Comunitatea brașoveană este bucuroasă întotdeauna în momentul în care apar turiști îndrăgostiți, dornici de a a afla informații despre miturile și istoria locală. În plus, în apropiere se poate vizita Castelul Bran, cunoscut drept Castelul lui Dracula.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*