Stiri Brasov

Un om de afaceri brașovean vrea să construiască un hotel cu 84 de camere lângă Coliba Haiducilor din Poiană

Cel puțin două noi investiții în domeniul turistic se vor derula în perioada următoare pe Drumul Sulinar din Poiana Brașov. Pe lângă intenția construirii a șase vile turistice în această zonă, un alt om de afaceri din Brașov a început demerusrile urbanistice în vederea construcției unui hotel, chiar vizavi de Coliba Haiducilor.

Conform datelor de pe site-ul Ministerului Finanțelor, omul de afaceri Ion Cornel Țuluca este asociat în șapte firme care derulează afaceri în domeniul comerțului de haine sau oferă servicii de cazare și asistență turistică. Acesta a solicitat recent Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism avizarea temei de proiectare aferentă Planului Urbanistic de Detaliu pentru construire hotel, aparthotel și împrejmuire teren pe Drumul Sulinar nr. 9. Acesta va fi edificat pe o suprafață de 4.154 mp va avea 2 subsoluri , 3 etaje și mansardă, un total de 84 de camere, dar și 40 de locuri de parcare, din care 30 la subteran. PUD-ul a fost avizat de către comisia de specialitate, dezvoltatorul urmând să mai facă și alte demersuri birocratice pentru autorizarea construcției.

Un alt hotel ar urma să se construiască în perioada următoare în Poiană, pe strada principală din stațiune, respectiv Poiana Soarelui, unde mai rămăseseră câteva parcele de teren libere.

Poiana Brașov redevine atractivă pentru investitori. Un hotel cu trei etaje, proiectat pe strada principală din stațiune

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*