Stiri Brasov

Un absolvent al Universității „Transilvania” din Brașov va produce haine de sport pentru SUA și Uniunea Europeană

După ce a făcut facultatea în Brașov, un tânăr moldovean a pornit o afacere pe care urmează să o extindă în străinătate, datorită unui grant oferit de Banca Mondială.

Stanislav Garștea este cel care, după ce și-a terminat studiile în Brașov, a hotărât să își deschidă o afacere în orașul său natal, Căușeni. Împreună cu sora sa, el coase haide de sport pentru femei și bărbați, pe care mai apoi le vinde la magazinele din Republica Moldova.

După 4 ani de activitate în acest domeniu,  tânărul se poate lăuda cu peste 20 de modele, însă cel mai important lucru pentru el rămâne stofa pe care o folosește. Stanislav își procură materialele din Turcia, deoarece astfel poate oferi clienților un produs calitativ, comod și accesibil.

Înainte ca ele să ajungă să fie cusute, acestea trebuie măsurate și tăiate manual. Mai apoi, se poate imprima logoul dorit, materialele ajungând la cele șase angajate care se ocupe de cusutul hainelor. Mariana Paneș, sora tânărului, este cea responsabilă de croirea, tăierea și pregătirea pieselor.

În momentul de față, Stanislav lucrează la modele noi de leggings și malete pe care dorește să le trimită în magazinele din SUA și Uniunea Europeană. Acest lucru va putea fi posibil, datorită grantului de 180.000 de lei oferit de Banca Mondială în cadrul Proiectului Ameliorarea Competivității. De asemenea, el vrea să-și deschidă un magazine online și să lanseze un spot video informativ.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*