Stiri Brasov

Ulițele care fac legătura între Calea București și cartierul Noua ar urma să fie asfaltate. În zonă au fost deschise, în ultimii ani, mai multe centre de servicii

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Brașov a avizat studiul de fezabilitate întocmit de către firma Prinfo SRL în vederea modernizării a trei străzi care fac legătura dintre Calea București și cartierul Noua, și unde în ultimii ani s-au dezvoltat mai multe spații de servicii. Este vorba de străzile Aurel Marin, Liviu Câmpeanu și Augustin Bunea.

După cum a precizat Sorin Toarcea, acestea au situția juridică a terenului clarifictă, astfel că se va trece la partea de licitare a proiectării și execuției. Acesta a mai precizat că în conformitate cu PUZ-ul valabil pentru această zonă, mai este prevăzută amenajarea unei noi străzi care să pornească din giratoriul de la Selgros, să treacă pe lângă spălătoria auto și să ajungă în strada Aurel Marin cu continuare spre Poienelor. „În acest caz, terenul este privat și deocamdată nu se va face amenajarea străzii, este doar un proiect de viitor”, a explicat Sorin Toarcea.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*