Economic, Stiri Brasov

În timp ce pesediștii brașoveni vor să amendeze legea ca să obțină bani pentru aeroport, județul Covasna are alocați deja, de la Guvern, 10 milioane de lei pentru acesta

Legea bugetului de stat pe anul 2019 este amendată de cei șase parlamentari PSD și unul UDMR în sensul alocării către Aeroportul Ghimbav a unei sume de 15 milioane de lei pentru construirea acestuia, parlamentarii covăsneni au fost ceva mai descurcăreți și au obținut deja, în lege, suna de 10 milioane de lei pentru același aeroport. Situația este oarecum hazlie și arată cât de multă trecere au parlamentarii brașoveni la Guvernul Videle.

Săptămâna trecută, autoritățile covăsnene ceruseră Guvernului Dăncilă sprijjin pentru aeroportul brașovean. „Faptul că un aeroport aduce dezvoltare economică pe o rază de 60 kilometri se poate demonstra prin cifre, deci, şi judeţul Covasna este interesat direct de construirea acestuia. Noi trebuie să ne pregătim aici, în judeţul Covasna, pentru dezvoltarea asigurată de aeroport. În acelaşi timp, considerăm că este important să ne alăturăm judeţului Braşov şi să sprijinim construirea aeroportului, colegii noştri nu se lasă înfrânţi, în ciuda faptului că autorităţile centrale prin toate mijloacele încearcă să împiedice realizarea acestei investiţii”, susţine preşedintele CJ Covasna, Tamás Sándor.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*