Economic, Stiri Brasov

O companie germană își construiește o fabrică pe Bulevardul Griviței

Compania Leitz România, subsidiara grupului german Leitz Beteiligungs, intenționează să investească în construcția unui sediu și a unei fabrici în Brașov, pe Bulevardul Griviței. Compania, specializată în producția de scule pentru industria lemnului, este prezentă la Brașov din 2004, într-o hală închiriată pe fosta platform Tractorul, iar în 2017, ultimul an de raportare, a avut o cifră de afaceri de 14,203 milioane de lei și un profit de 1,103 milioane de lei cu doar 29 de angajați.

Leitz GmbH & Co. KG, cu sediul în Oberkochen, Baden-Württemberg, Germania, este un producător de mașini-unelte de precizie și sisteme de scule proiectate pentru prelucrarea profesională a lemnului masiv, materialelor derivate din lemn și materialelor plastice.

Leitz împreună cu Boehlerit GmbH & Co. KG din Kapfenberg, Austria și Bilz GmbH & Co KG din Ostfildern, Germania, formează grupul corporativ Leitz.

Boehlerit este specialiată în dezvoltarea și producția de materiale inerte de carbură de tungsten și diamant și în acest sens fabrică și unelte speciale pentru prelucrarea metalelor. Bilz operează în domeniul tehnologiei de strângere a sculelor și este un producător de frunte al sistemelor de prindere termică pentru prelucrări de mare viteză în prelucrarea metalelor, a lemnului și a materialelor plastice.

Grupul corporativ Leitz are facilități de producție în Europa, America și Asia, nenumărate companii de vânzări și servicii din întreaga lume, unde locații importante se concentrează sau restabilește industriile relevante.

Grupul Leitz a fost înființat în 1876 în Oberkochen, în sudul Germaniei, unde își are cartierul general și acum. Compania are 10 fabrici în Europa, America și Asia, produce peste 8.000 de tipuri de scule și are peste 3.500 de angajați.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*