Economic, Stiri Brasov

Nova Pan investește în extinderea halei și a clădirii de birouri de pe strada Poienelor

După ce anul trecut a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru zonă cuprins între pentru zona cuprinsă între Benzinăria Lukoil de pe Poienelor și vechea Benzinărie RAFO, Nova Pan, unul dintre deținătorii de terenuri din zonă a definitivat Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) în vederea derulării unor lucrări de reamenajare a spațiilor.

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism, actualele spații vor fi renovate șirecompartimentate, iar hala va fi etajată parțial. De asemenea, și corpul alipit de birouri va fi extins, urmând să fie amenajate birouri, iar la exterior să fie refăcute accesele și parcările.

Conform PUZ, în acest perimetru din vecinătatea străzii Poienelor, unde funcționează acum și un târg de vechituri private, sunt prevăzute și blocuri, dar și spații comerciale, de birouri și alte funcțiuni complementare.

O firmă cu un rulaj de peste 25 de milioane de lei

În cei peste 18 ani de la înființare, Nova Pan a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori pentru industria alimentară românească, asigurând servicii complete de consultanță, proiectare, livrare, montaj și service de specialitate pentru echipamente şi linii de producție. În prezent, Nova Pan deține un portofoliu consistent, colaborând cu 45 de producători de prestigiu din întreaga lume, din țări precum Japonia, Suedia, Spania, Italia, Germania, Cehia și Canada, dispunând de un stoc de piese de schimb în valoare de peste 200.000 euro. De la un colectiv de 10 persoane și o cifră de afaceri de 2.000.000 lei în 2001, Nova Pan a ajuns astăzi la 65 de angajați și un rulaj de peste 25.000.000 lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*