Stiri Brasov

Control cu jandarmii în autobuze. 20 de blatiști amendați pe loc

Angajații Serviciului Control al RATBV au efectuat în această dimineață o acțiune de verificare împreună cu un echipaj al Jandarmeriei Brașov. Au fost verificate mai multe autobuze care circulau pe diverse linii operate de RATBV și au fost identificate aproximativ 20 de persoane care circulau fără bilete sau abonamente, în toate situațiile eliberându-se pe loc bilete contravenționale.

După cum au precizat reprezentanții RATBV, controlorii efectuează frecvent asemenea tip de acțiuni, împreună cu Jandarmeria Brașov și Poliția Locală Brașov, pe baza unor protocoale de colaborare. Controalele vizează atât combaterea cazurilor de călătorie frauduloasă, cât și impunerea respectării normelor referitoare la transportul bagajelor voluminoase, călătoria cu obiecte sau haine murdare, prevenirea vandalizărilor etc. În perioada următoare vor mai fi efectuate asemenea acțiuni, în diferite perioade ale zilei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*