Stiri Brasov, Turism

Poiana Brașov redevine atractivă pentru investitori. Un hotel cu trei etaje, proiectat pe strada principală din stațiune

Piața imobiliară din Poiana Brașov pare că se redesgheață, după ce timp de mai mulți ani se stagnase construcția de noi imobile în stațiune. Dacă la început de an, un dezvoltator imobiliar care a mai derulat alte proiecte în Brașov a obținut un certificat urbanistic în vederea construicției a șase vile în stațiune pe Drumul Sulinar, care să fie introduse apoi în circuitul turistic, acum. Primăria a emis un nou certificat de urbanism pentru un hotel.

În conformitate cu această documentație, complexul hotelier va avea subsol, parter, trei etaje, dar și mansardă, iar pe lângă partea hotelieră va avea și un restaurant, dar și o zonă de aparthotel cu dotările aferente. Noul complex ar urma să fie construit pe strada Poiana Soarelui, respectiv strada principală din stațiune, iar documentația de urbanism este valabilă 12 luni, timp în care dezvoltatorul va trebui să obțină celelalte avize necesare autorizației de construire pentru a începe lucrările. Pe această stradă sunt mai multe terenuri disponibile, care au fost scoase la vânzare în ultimii ani.

Un dezvoltator imobiliar vrea să construiască șase vile în Poiană

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Un om de afaceri brașovean vrea să construiască un hotel cu 84 de camere lângă Coliba Haiducilor din Poiană - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*