Stiri Brasov, Timp liber

La competiția de schi pentru copii din Poiana Brașov s-au înscris deja 52 de participanți

Prima etapă a celei de a doua ediții a competiției de schi alpin Brașov Kids Trophy va avea loc pe 24 februarie, în partea inferioară a pârtiei Lupului. Acest eveniment este dedicat tuturor copiilor de până la 12 ani, indiferent dacă aceștia practică acest sport la nivel de performanță sau de amator.

,,Evenimentul , care are loc cu doar câteva zile înainte de cea mai importantă competiţie de schi alpin din România, FIS Children Trophy, are drept scop promovarea acestui sport în rândul copiilor. Participanţii vor beneficia de aceleaşi condiţii tehnice ca la orice concurs de schi alpin, doar că participarea este deschisă tuturor, indiferent dacă au învăţat schiul în cadrul unui club sportiv, cu un instructor sau alături de părinţi. În primul rând această competiţie este adresată copiilor din Braşov, pentru că noi, braşovenii, avem o tradiţie în practicarea schiului. În acelaşi timp, îi aşteptăm pe copiii din toată ţara, pentru că nu trebuie să uităm că avem cel mai bun domeniul schiabil din ţară. Tot ce ne rămâne de făcut este să ne aducem copii la schi, pentru a se bucura de mişcare şi de aer curat”, a declarat Ioan Gabriel, fostul campion al României la schi alpin, care este și unul dintre organizatori.

Tinerii practicanți ai schiului alpin își vor putea perfecționa deprinderile tehnico-tactice specific și vor avea posibilitatea de a trăi emoțiile oferite de cursă, în cel mai frumos peisaj din Poiana. Totodata, aceștia își vor putea pune în valoare talentul sportiv.

Competiția se va desfășura de-a lungul a 2 etape, prima fiind în data de 24 februarie, pe pârtia Lupului (telescaunul de jos) din Poiana Brașov, iar a doua având loc pe 24 martie. Vor fi premii acordate de sponsorii acestui eveniment, cupe, medalii, diplome, dar și o tombolă. Până în acest moment, în prima etapă a competiției, s-au înscris 52 de copii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*