Stiri Brasov, Timp liber

Galeria Bum Bum aduce spectacolul „Planet Energy” la Brașov. Multă distracție și ritmuri muzicale speciale

Foarte multă distracţie şi voie bună, atât pentru copii, cât și pentru adulți, care vor avea ocazia să cânte, să danseze şi să se joace împreună cu personajele principale ale trupei de teatru pentru copii, Bobo, Didi, Tina şi Roza.

Bobo, Tina, Didi și Roza, formează una dintre cele mai bune trupe de spectacole pentru copii. Obiectivele lor sunt cât se poate de simple: în primul rând, copiii trebuie să se DISTREZE la spectacolele susținute de ei și, din distracție, să învețe să cânte melodiile antrenante și, în același timp, foarte  amuzante, să danseze după coregrafiile atent concepute pentru ei și să interacționeze efectiv în toate episoadele spectacolului. Nu în ultimul rând, copiii care participă la spectacolele Galeriei BumBum învață lucruri noi, devin mai buni, mai ordonați, identifică și fixează valorile de referință pentru copii.

Spectacolul „Planet Energy” al Galeriei Bum Bum va ajunge și la Brașov, la Centrul Cultural Reduta, pe 16 februarie de la ora 11.00. Cei patru actori își doresc să creeze buna dispoziție pe toate palierele de vârstă ale spectatorilor și promit un spectacol dinamic și foarte antrenant pe parcursul căruia, atât copiii, cât și părinții vor participa, în mod activ și direct, în momentele de coregrafie, în jocurile și poveștile personajelor. Cei prezenți la spectacol vor descoperi ritmuri muzicale cunoscute, (reggae, rock, pop sau blues), reinventate și recalibrate pentru a putea capta atenția copiilor de toate vârstele. Versurile melodiilor sunt vesele și amuzante, contribuind astfel și ele la entuziasmul și buna dispoziție generală.

Partener principal al evenimentului este Superland, iar biletele se găsesc în format electronic pe https://m.iabilet.ro/bilete-planet-energy-sustinut-de-galeria-bumbum-39295/ și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea, la Centrul Cultural Reduta.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*