Economic, Stiri Brasov

Fabrica de Lapte Brașov a livrat iaurt cu mucegai în magazinele Lidl din Grecia. Reprezentanții fabricii spun că este o eroare

Autoritățile din Grecia au fost informate că o serie de produse ale Fabricii de Lapte Brașov, livrate în magazinele Lidl Hellas & SIA O. E., prezintă mucegai, scrie presa elenă. Lanțul Lidl a început retragerea iaurturilor „AGELADOS 0,1%”, produse la Hălchiu, în fabrica producătorului elen, iar autoritățile din Grecia fac controale și în alte magazine în care produsul a fost livrat. de asemenea, autoritățile grecești fac apel la cei care au cumpărat respectivele iaurturi să nu le consume.

 

În urma apariției articolului pe BizBrașov, compania ne-a remis un drept la replică, în care susține că Fabrica de Lapte Brașov nu mai lucrează de trei ani cu magazinele Lidl din Grecia. Redăm mai jos comunicarea companiei brașovene:

 

„Informația referitoare la faptul că produsele Fabricii de Lapte Brașov livrate în magazinele Lidl Hellas & SIA O. E. ar prezenta mucegai este incorectă. În ultimii trei ani, Fabrica de Lapte Brașov nu a colaborat cu Lidl Hellas & SIA O. E. pe segmentul de producție și distribuție de iaurturi.

 Vă rugăm să rectificați cel târziu mâine, 9 februarie 2019, articolul specificat, care aduce prejudicii imaginii produselor Fabricii de Lapte Brașov. Menționăm că am contactat și publicația elenă de unde a fost preluată știrea, pentru corectarea informației prezentate.

Olympus România produce lactate de cea mai înaltă calitate atât pentru piața internă, cât și pentru cea externă, în cadrul fabricii de la Hălchiu, județul Brașov. Acordăm o mare atenție principiilor de siguranță alimentară și respectăm toate standardele pentru calitate optimă, de la selecționarea materiei prime, trecând prin toate fazele de producție și până la obținerea produsului final”

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Da sa gustati brânza vândută in magazinele Aldi din UK sa vedeți ce gust de aracet are. Asa e Romanu nu poate sa își vadă de treaba și sa facă un lucru bun. Rușine. Asa ne facem de cacao , cu produse ca acestea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*