Social, Stiri Brasov

Consilieri locali brașoveni, amendați pentru că au parcat în loc nepermis. „Numai pe noi, cei din PNL, ne vedeți? Cei din PSD au parcat corect?”

Consiliera locală Carmen Ferghete Țop a fost amendată cu 250 de lei pentru staționare în loc nepermis în 28 ianuarie, când își parcase mașina în fața Primăriei Brașov pentru a participa la ședința de Consiliu Local. Aceasta a recunoscut că a parcat în loc nepermis, dar că ceruse în prealabil acordul polițiștilor locali din fața Primăriei pentru acest lucru. „de ce nu ne-au chemat să ne spună că am parcat într-un loc în care nu aveam voie, din moment ce ei ne dăduseră acordul?”, s-a plâns consiliera locală. „Pe cei din PSD care au parcat nepermis nu i-a văzut colegul dumneavoastră? Numai noi, cei din PNL, trebuia să fim scoși în față?”, a încercat să devieze subiectul consiliera, fost administrator al postului de televiziune RTT.

De asemenea, în aceeași zi au mai fost avertizați și Sebastian Rusu (PNL) și Marius Comșa (PER). Contactat telefonic, Rusu a spus că nu poate discuta, dar va reveni cândva cu un telefon, în timp ce Comșa a spus că nu a fost amendat și că, oricum, „avertismentul primit nu era valabil”. „Avem și noi dreptul la o părere, de ce nu ne-ați sunat înainte să ne publicați numele”, a precizat Comșa.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*