Social, Stiri Brasov

Volvo, Raiffeisen, Teleperformance și Fujitu caută să angajeze vorbitori de limba română în marile orașe ale Europei

Vorbitorii de limbă română au posibilitatea de a se angaja în Viena, Berlin, Lille sau Madrid, la companii importante din vestul și centrul Europei, care sunt în căutare de angajați. În aproape toate capitatele europene, românii pot găsi oferte de joburi.

 

 

Viena, Austria

Raiffeisen Bank Internațional este în căutare de stagiari cărora să le ofere, începând din 1 martie, un intership de 6 luni.  Candidații care vor fi luați în considerare terbuie să aibă studii în administrarea afacerior, cu accent pe finanțe, contabilitate, managementul investițiilor sau matematică/ statistică/ fizica. De asemenea, aceștia trebuie să fie vorbitori de limbă engleză (limba germană sau o limbă est europeană, inclusiv româna constituie un avantaj) și să stăpânească instrumentele MS Office. Stagiarii vor avea șansa de a-și începe cariera lucrând într-o instutidue bancară cu 14 milioane de clienți, în 14 țări din Europa Centrală și de Est. Renumerația lunară pe care aceștia o vor primi este de circa 1.700 de euro, brut.

 

Berlin (Ludwigsfelde), Germania

Arrow Truck dorește să devină cel mai important dealer de camioane din Europa, iar, pentru a face acest lucru, se bazează pe experiența de 70 de ani a companiei cu același nume, din Sua și pe faptul că este parte din Volvo Group. Acesta dorește să angajeze vorbitori de limba română din toată Europa. Ei trebuie să vorbească și limba engleză, iar cunoașterea limbii germane sau a unei limbi est-europene constituie un avantaj. Angajații vor începe cu un salariu fix, după care va trece la un pachet ce include comisionul de vânzări. De asemenea, aceștia vor avea un program de lucru flexibil, dar și 30 de zile de vacanță.

 

Berlin, Germania

Startup-ul Ada Health, care a fost înființat în 2012 de o echipă de medici, oameni de știință și ingieri, are aplicația medicată numărul 1 în peste 130 de țări. Aceștia caută persoane care vorbesc limba română, dar obligatoriu și engleză, pentru ca aceștia să traducă infirmațiile medicale. Candidații trebuie să aibă drept de practică în domeniu, în România sau Germania, sau să fie studenți la Medicină. Angajații vor lucra între 20 și 40 de ore pe săptămână. Ei vor avea ocazia de a contribui la evoluția unuia dintre startup-urile europene cu cea mai mare greștere. În plus, aceștia vor asigura cursuri de germană și se vor bucura de activități sociale alături de cei dragi.

 

Milano, Italia

Bridgestone South Region este una dintre cele șase regiuni comerciale europene ale producătorului japonez de anvelope, care include 13 țări din afara Italiei. Candidatul ideal ar trebui să aibă studii superioare în domeniul umanism sau economic. Se dorește ca acesta să aibă experiență de 3-5 ni ca operator de relații cu clienții și să fi lucrat în domeniul automotive/ Sale & Marketing. Este obligatoriu însă ca acesta să vorebască perfect română, engleză, inaliana reprezentând un avantaj.

 

Lille, Franța

Din echipa Booking.com, care are 198 de birouri în 70 de țări, fac parte 17.000 de oameni, aceștia vorbind 43 de limbi diferite. Persoanele angajate vor oferi suport clienților, vor avea un aslariu lunar de 1.955 euro, pentru 35 de ore pe săptămână, bonusuri trimestriale în funcție de performanțe, discount-uri în rețeaua Booking.com. În plus, aceștia vor avea mesele de prânz sau cină asigurate, dar și o suvenție de 50% pentru transportul public. Candidații trebuie să vorbească română și engleză. Contractul, care este în primă fază încheiat pe o perioadă de 7 luni, se poate transforma mmai târziu într-unul permanent.

 

Atena, Grecia

Teleferformance, care are 10.000 de angajați de 84 de noționalități, este unul dintre liderii mondiali în furnizarea de servicii de externalizare a proceselor de business și oferă servicii în 35 de limbi. Oferta include 14 salarii pe an, 20 de zile de concediu plătite, anual, bonus de 75% la salariu, pentru zilele declarate oficial libere sau pentru duminicile lucrate, bonus lunar de productivitate. De asemenea, angajații se vor putea bucura și de faptul că vor fi transferați cu mașina de la europort, spirjiniți pentru a-și găsi locuințe, cu taxa imobiliară suportată de Teleperformance, iar compania va acoperi primele două săptămâni de cazare la hotel.

 

Vilnius, Lituania

Western Union, serviciul de transfer rapid al banilor, care are o istorie de peste 150 de ani, este disponibil în mai mult de 510.000 de unități din 200 de țări. Angajatul va face parte dintr-o echipă de 50 de oameni, care vorbesc 25 de limbi și investighează istoricul tranzacțiilor, respectând normele legale. Pe lângă română, cadidații trebuie să vorbească foarte bine engleza, să aibă studii superioare, lucrul cu clienții constituind un avantaj. Western Union propune un pachet salarial competitiv, beneficii extrasalariale, dar și posibilități de promovare.

 

Lisabona, Portugalia

Great Place to Work Institute a desemnat Teleperformance ca fiind, de opt ori, cea mai bună companie pentru care merită să lucrezi în Portugalia. Angajații vor avea posibilitatea de a avea o carieră într-un mediul multicultural, să deneficieze de un curs de pregătire și familiarizare cu companie, dar și de oportunități pentru a crește și a evolua în cadrul organizației. Ei vor fi cazați într-un apartament deținut de companie, iar cheltuielile pentru zborul spre Portugalia vor fi rambursate. În plus, aceștia oferă gratuit un bilet de avio pe an, către țara de origine, asigurare privată de sănătate, cursuri de portucheză și activități de relaxare în afara programului.

 

Porto, Portugalia

Renolut propune să zguduie de la temelie sectorul financiar-bancar, fintech-ul deschinzând zilnic între 8.000 și 10.000 de conturi curente, utilizatorii făcând pe lună tranzacții de peste patru miliarde de dolari Compania are nevoie de un vorbitor de limba română și engleză, care va colabora cu echipele de suport din Londra, Moscova și Cracovia. Acesta va avea un salariu competitiv și beneficii, precum adonamente premium la Revolut, unul dintre startup-urile cu cea mai rapidă creștere din lume.

 

Lisabona, Portugalia

Fujitsu, cea mai mare companie japoneză în domeniul IT&C, oferă o gamă completă de produse, soluții și servicii de tehnologie, având circa 140.000 de clienți, în mai mult de 100 de țări. Din echipa din Portugalia fac paste 1.600 de persoane. Compania oferă un contract permanent, bonusuri, 25 de zile de concediu anual, asigurări de viață și sănătate, inclusiv pentru membrii familiei. De asemenea, angajații vor primi discountr-uri la achiziționarea de produse de la partenerii Fujitsu și sprijin la relocarea în Portugalia.

 

Amsterdam, Olanda

ACT Commodies comercializează certificate pentru emii de carbon, energie regenerabilă, eficiență energică și produse petroliere. Viitorii reprezentați de vânzări vor lucra cu clienți din toată lumea, gestionându-și și dezvoltându-și propriul portofoliu. Candidații trebuie să cunoască limba engleză, să fie vorbitori nativi de limba română, cu studii superioare, preferabil în economie sau finanțe. Aceștia trebuie să aibă experiență într-un rol de management în vânzări sau brokeraj, atitudine anteprenoriară, iar cei care nu trăiesc deja în Amsterdam să fie dispusă să se mute la Amsterdam.

 

Cracovia, Polonia

Uber Eats, cea mai nouă „divizie” din cadrul Uber, crește rapid, acoperând peste 100 de orașe, în mai puțin de doi ani. Serviciul este disponibil în peste 50 de orașe din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa). Angajații vor trebui să ofere servicii de înaltă calitate, pe mai multe platforme de suport, precum e-mail, chat sau telefon. Aceștia vor primi bonusuri de persormanță, asigurare medicală privată, credite Uber, mese la studiul companiei și pachet de relocare, la angajare. Proiectul de lucru este de 40 de ore pe săptămână. Candidații cu studii superioare vor avea un avantaj la angajare.

 

Madrid, Spania

International Air Transport Association este organizația internațională a companiilor aeriene, având peste 270 de membri, din peste 140 de țări. Aceasta are ca principal obiectiv asistarea companiilor aeriene în desfășurarea unei concurențte legale și loiale, dar și asistență la compensarea prețurilor. Cei care vor postul de contabil vorbitor de limba română vor trebui să aibă studii în domeniul contabilității, finanțelor sau al afacerilor, abilități excelente de comunicare și în limba engleză, atât în scris, cât și în vorbit, și cel puțin trei ani de experiențp în muncă.

 

Londra, Marea Britanie

University College London caută o persoană care să vorbească engleza și să fie calificată să predea româna ca limbă străină, având în mod obligatoriu experiență anterioară de predare în sectorul universitar. Jobul însă este condiționat de existența a suficienți cursanți înscriși, cursurile fiind confirmate la începutul fiecărui trimetru. Programul este de 40 de ore pe săptămână, iar salariul ajunge la 20,3 – 22 lire/oră. Fiecare curs durează două ore, iar pentru fiecare oră predată în plus, angajatul va fi plătit suplimentar.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*