Social, Stiri Brasov

Culmea perseverenței: Un râșnovean s-a căsătorit a noua oară. De unele soții a divorțat, după altele a rămas văduv

Un bărbat de peste 60 de ani s-a căsătorit, anul trecut, la Starea Civilă Râșnov, pentru a noua oară, iar căsătoria a fost oficiată de actualul edil al orașului, Liviu Butnariu, acesta fiind un record de căsătorii pentru localitatea din județul Brașov, potrivit Mediafax.

„Un lucru inedit este că el a fost căsătorit de trei primari”, a precizat actualul primar al Orașului Râșnov, Liviu Butnariu.
Astfel, de-a lungul anilor, bărbatul a fost căsătorit de: Ilie Soiu, care a fost primar al Orașului Râșnov în perioada 2000-2004, Adrian Veștea, primar în perioada 2004 – 2016, și Liviu Butnariu, primar în funcție.
Penultimul mariaj al bărbatului a durat aproximativ doi ani, conform aceleiași surse. De unele consoarte a divorțat, dar au fost și soții care au decedat.
Numeroasele căsătorii ale bărbatului au dat peste cap și previziunile statului, care a prevăzut în formulare statistice maxim 5 poziții pentru cei care se recăsătoresc, după cum a precizat primarul Râșnovului, Liviu Butnariu.
„El a completat un carnet cu 5 poziții și pe al doilea aproape l-a terminat”, a mai spus Liviu Butnariu.
În anul 2018, în orașul Râșnov au fost încheiate 140 de căsătorii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*