Imobiliare, Stiri Brasov

20 de autorizații de construire, emise anul acesta, pentru construcția de blocuri în noul Tractorul

Foto: Facebook – Locuitori din cartierul Tractorul

Dezvoltarea imobiliară în noua zonă rezidențială a cartierului Tractorul continuă spre nemulțumirea celor care deja s-au mutat în această zonă și au solicitat tocmai stoparea emiterii de noi autorizații de construire, ținând cont că nu există căi de acces corespunzătoare, iar drumurile improvizate sunt distruse de către utilajele de mare tonaj care intră pe șantiere.

În conformitate cu registrul Primăriei, în acest an, au fost eliberate 20 de autorizații de construire pentru diverși dezvoltatori în vederea construcției de noi blocuri. Cele mai multe imobile se vor construi în continuare pe strada Nicolae Labiș, unde mai multe firme au prezentat un proiect unitar, prin care și-au asumat totodată obligația de amenaja inclusiv străzi, trotuare, spații verzi, parcări, dar și locuri speciale pentru amplasarea rampelor de gunoi. Cinci noi autorizații de construire (atât pentru amenajarea de locuințe cât și de spații comerciale, dar și drumuri și parcări în incinta proprietații) au fost eliberate la sfârșitul lunii ianuarie și pe 1 februarie și pentru dezvoltatorul cartierului Top City de pe strada Ștefan Baciu, iar tot pe această stradă, la numărul 91, Dynamic Buildinvest a obținut autorizația pentru construcția unui bloc cu 2 etaje și mansardă. Un bloc mai mic, respectiv cu 3 etaje, dintre care unul retras, ar urma să fie construit și de către firma Concidal Construct, pe strada Liviu Rebreanu.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*